Hvor går din sti hen?

 

_31A4069

Opslagstavlen i august  / The message board in August, by the end of the exhibition

 

 

 

Mit bidrag udstillingen Voyage Out på Munkeruphus i 2015,  handlede  om rejsen midt i livet.

Som afsæt brugte jeg en opslagstavle, som dem vi ser i Brugsen, i skolens korridor og ved busstoppestedet. Opslagstavler har altid fanget min opmærksomhed. Det er noget med alle de forskellige håndskrifter, ærinder eller ting, der skal skifte ejere. I sær er de opslag der er håndskrevet, er for mig som en slags tegninger. Håndskrift er jo en sjælden ting i dag. Jeg tænker derfor på dem som forskellige ”stemmer”, der indirekte fortæller sine personlige historier.

En opslagstavle hang langs væggen lige bagved receptionen. Til publikum udleveredes en seddel og en pen, når man betalte sin entré. Med texten inviterede jeg  til at bidrage til mit værk, med et anonymt og håndskrevet svar på spørgsmålet: ”Hvor går din sti hen?

Væggen blev løbende blev udvidet med nogle få korte håndskrevne svar fra publikum. Små breve, der fortæller om hvad der ligger foran den enkelte;  Hændelser i livet. Stort eller småt, højtidelig eller lavpraktisk, pudsigt eller dybt alvorligt.

Hvor går din sti hen?  er summen af mange stemmer der talte, imens livet gik sin gang i udstillingens åbningsperiode.

 

Biddrag til Kerstin Bergendals værk

Publikum havde muligheden for at slå sig ned og skrive et håndskrevet brev, der så blev tilføjet på opslagstavlen / The public was invited to write me a letter, which was added to other letters on a message board.

 

_31A4070 detalje

Brevene besvarede spørgsmålet “Hvor går din sti hen?” – og svarene tolkede spørgsmålet på forskellig vis. Enten ren praktisk information om hvad man skulle lave om lidt. Eller i overført betydning, om hvor ens liv syntes at være på vej hen. / The letters responded to my question – Where are you headed to? The responses related to the question in different ways- either in a practical rational way, telling what was the plan for the afternoon or for this semester. Or in a more existetial way, indicating the stage in ones life.

 

 

IMG_5580

Opslagstavlen i juni / The message board in June.

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s